Dodijeljena je oznaka nacionalne kvalitete za projekt “Multi multa nemo omnia novit”

Nadbiskupskoj klasičnoj gimnaziji dodijeljena je oznaka nacionalne kvalitete za projekt “Multi multa nemo omnia novit – Mnogi znaju mnogo, ali nitko ne zna sve”.

Tijekom provedbe ovog eTwinning projekta korištene su pedagoške inovacije, projekt je integriran u kurikulum, a suradnja i komunikacija među partnerskim školama kvalitetno je ostvarena i dokumentirana putem TwinSpacea. Tijekom provedbe projekta korišteni su IKT alati te je sve dokumentirano u TwinSpaceu. Također se posvetila pažnja sigurnosti na internetu.

Diseminacija je provedena na web-stranici škole, stručnom skupu nastavnika biologije Grada Zagreba i na Facebook stranici. Evaluacija je provedena i dokumentirana na TwinSpaceu na kojem su su prikazani rezultati.

Čestitamo učenicima koji su provodili projekt: Karmen Bilić, Anti Klišaninu, Ivi Mišetić, Luciji Raguž i Hrvoju Šaravanji iz drugog razreda te Paoli Čabraja, Ivi Medun i Patriciji Mijič iz četvrtog razreda, kao i voditeljici projekta Karmeli Brčić Đapić te našoj ravnateljici Ljubi Duvnjak na nesebičnoj podršci.